top of page

Trainingen & Workshops

Training Dit Ben Ik !

Website brugklas.png

Bij veel kinderen die ik in de afgelopen jaren heb mogen begeleiden is vaak de hulpvraag geweest om het zelfvertrouwen en de (sociale) weerbaarheid te helpen vergroten.  Het bewegen in het sociale verkeer op school, bij verenigingen en zelfs binnen het gezin kan veel van kinderen vragen. Vaak hebben de kinderen het gevoel dat dingen hun overkomen en hebben ze niet het gevoel invloed te hebben op de situatie. Gevoelens van gepest worden, onzekerheid, schaamte, er niet bij horen, ect.. komen naar boven en hebben als effect dat het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van het kind steeds verder afneemt.

Juist voor deze  kinderen heb ik de training "Dit Ben Ik!" ontwikkelt. Samen met andere kinderen aan de slag met diverse thema's en door praktische oefeningen voelen en oefenen hoe je zelf wel grip kunt krijgen op die soms zo moeilijke en ingewikkelde situaties. Dit met als doel dat zij gaan voelen dat ze er toe doen, er mogen zijn en aan wie ze hulp kunnen vragen als het toch even niet lukt. Voor de flyer en aanmelden klik dan op de knop hieronder. 

Foto Training Dit Ben Ik!.png

Training Sterk naar de Brugklas !

De overstap van de basisschool naar de middelbare school is voor heel veel kinderen een spannende en soms ook moeilijke stap. Want hoe gaat dat dan op zo'n middelbare school? In de training "Op naar de brugklas" gaan we aan de slag met thema's als hoe maak ik goed contact, hoe zorg ik ervoor dat ik mijn zenuwen in bedwang kan houden, waar ben ik goed in, hoe presenteer ik mijzelf, hoe ga ik een gesprek aan met nieuwe klasgenoten en/of leraren, helpende en niet helpende gedachten, hoe sta ik stevig in mijn schoenen, pestgedrag ect..

Door middel van spel, beweging, praktische en uitdagende oefeningen gaan we aan de slag met als doel om het zelfbeeld en zelfvertrouwen te vergroten en de kinderen goed voor te bereiden op de stap naar de middelbare school. De training zal plaatsvinden in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers in de maanden mei/juni  2022 en zal bestaan uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur.  De locatie is blokhut D'n Bosbender aan de Nieuwe Kerkstraat 60 in Veldhoven. Kosten voor deze training betreffen € 89-. Voor meer informatie of aanmelden klik dan op de knop hieronder.

bottom of page